Friday, April 19, 2019
Executive Home Rentals

EHR firmly believes in the power of commitment. With an experience of over 15 years we know what it means to find a home in a strange country or an unfamiliar town. We make every effort to let this process pass as smoothly as possible. EHR has a large pool of houses and apartments and with a high-grade service we can give priority to your personal wishes.

Read More

Gimme Concepts

Gimmeconcepts B.V. is een jonge en vernieuwende full-service leverancier van premiums, promotiemateriaal, promotioneel textiel en businessgifts. Gimmeconcepts B.V. is in 2004 opgericht door Leander Keizer en Bjorn Mol. Het team van Gimmeconcepts B.V. bestaat uit een gedreven team van 6 medewerkers. Wij inspireren klanten graag met professioneel, origineel en vooral persoonlijk advies.

Read More

Barnsteen Makelaars

Barnsteen Makelaars is een one-stop-shop voor alles op het gebied van wonen: van aankoop tot zolderverbouwing. Naast ervaren makelaars, vindt u hier hypotheekadviseurs, bouwbegeleiders en zelfs juristen. U kunt dus voor vrijwel elke vraag m.b.t wonen bij ons terecht. Maakt u eens vrijblijvend kennis met ons kantoor en laat u overtuigen.

Read More

Gonny Nierman

Het centrale thema in het werk van Gonny Nierman is het spelen met vormen. Vaak zijn het geometrische vormen zoals driehoeken, cirkels of rechthoeken. Maar ook het menselijk lichaam kan als uitgangspunt dienen.

Bij het beeldhouwen gaat zij meestal uit van een kleine geschetste vorm in klei. Maar op andere momenten laat zij zich juist meer leiden door lijnen en onregelmatigheden in het materiaal zelf. Haar beelden wil zij beweging en emotie meegeven.

 

Read More

Mariska Pisam

Mariska Pisam voltooide haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, en aan de Academie voor Beeldende Vorming te Amsterdam.
Zij exposeert sindsdien regelmatig en neemt deel aan kunstmanifestaties en –beurzen. In 2010 voltooide zij de opleiding de Toverboom, gericht op het communiceren via de tekening.

Read More

Iris Planting

Taking Pictures and More..

DutchAndFamous legt de nadruk op de mens. Beroemd of niet, ieder mens heeft een verhaal te vertellen.

Iris Planting vertaalt dit verhaal naar beeld. Dit kunnen portretten, modeseries, maar ook lifestyle- produkties zijn. Hierbij kan bovendien een groot gedeelte van de produktie uit handen worden genomen.

Read More

Creatief Centrum

Bij het Creatief Centrum Bennebroek kunt u diverse cursussen volgen. Op de eerste verdieping van de tot ateliers omgebouwde Oude Meelfabriek van Heemstede hebben wij de beschikking over een prachtige lesruimte waarin we onze cursussen en workshops geven.

Read More

Mieke de Groot

Kenmerkend voor haar beeldtaal zijn de abstracte, autonome objecten, die mathematisch worden opgebouwd. Ondanks de robuuste vormen lijken de beelden te zweven. Hun raakvlak is het punt waar de vorm in balans is. Maat en verhoudingen weerspiegelen het harmonische evenwicht van natuurlijke groeiprocessen. Harmonie is ook herkenbaar in het kleurgebruik, vaak blauw- en groentinten, en in het spel van licht en schaduw op de huid.

Read More

Lucia Bezemer

 

Ik ben schilder/ tekenaar/ontwerper en  sinds 1994, mijn atelier in de Oude Meelfabriek.

De olieverf/acryl schilderijen zijn kleurrijk en passen  in een modern/ klassiek interieur.

Deze schilderijen moeten gelezen worden  door hun gelaagdheid. Het punt is, je  blijft  kijken.

Thema’s zijn:  “Bloedband”, “De wereld is een speeltuin”, Het geloof “, Knooppunten”, ”Natuur”. Het tekenen en schilderen van personen.

Ik werk naar opdracht voor particulieren en bedrijven. Geef schilder,  modellessen.  Workshops schilderen en wandelen, binnen en buitenland.  Kunstzinnige bedrijfs- en familie uitjes. Experimentele etalages.

Opdrachten o.a. voor:  VPROjeugdTV , Hollandwood, RABObank, Paul de Leeuw, CALVIN KLEIN, Oogappeloptiek, Graafstaloptiek ,Trade Mart , Hart van Holland en beurzen.

Read More

Domini Design

Wij van Dominidesign bieden hoogwaardige, betaalbare reproducties van design meubels, afgeleid van beroemde meubel ontwerpers zoals Charles & Ray, Ludwig Mies van der Rohe, Shin & Tomoko Azumi, Arne Jacobsen en Marcel Breuer. Onze collectie bevat wereldberoemde design meubels zoals bijvoorbeeld de Barcelona Chair.

Read More

Törteli Translations

Törteli Translations welcomes you!

As a translator I am specialized in translations from English and Dutch to Hungarian. My customer circle consists of translation agencies, publicity agencies, various companies, and last but not least, private persons. As a one-man business I can offer you an attractive price and a personal contact.

Read More

Mieke Mostermans

Op mijn website ziet u foto’s van keramiek en werk op papier. Het is een selectie van door de jaren heen gemaakte kunstwerken. Mijn werk is te zien en te koop in mijn atelier in Heemstede.

Keramiek en werk op papier maak ik ook in opdracht voor particulieren en bedrijven. Neem gerust contact met mij op om mijn keramiek of mijn werken op papier te komen bekijken.

Read More

Kuma

Bij Kuma krijg je les van Margriet van Tilborg.

Ik schilder en experimenteer met acryl. In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in alle mogelijkheden die er zijn. Na een training vanuit Amerika ben ik gecertificeerd docent voor het toonaangevende merk Golden Artist Colors. Tijdens de workshops die ik geef werk je dan ook met deze eerste klas producten.

Read More

 

Margreet Lemm

Geboren 1952 te Zwolle. Reeds op jonge leeftijd was schilderen en tekenen haar passie. Na haar 30e jaar heeft zij haar oude liefde weer opgepakt.

In de loop der jaren heeft zij bij gerenomeerde kunstenaars lessen gevolgd en verschillende technieken geleerd. Inmiddels heeft zij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Ze schildert met acrylverf op doek. Haar stijl kun je omschrijven als figuratief-abstract. Kleur en natuurelementen zijn belangrijk in haar werk. Wat klank is in muziek is kleur in haar schilderkunst. Zij werkt met penseel, maar ook met paletmessen en doekjes. Haar werk is vrolijk en biedt de kijker ruimte voor persoonlijke interpretatie.

Een aantal maanden per jaar woont zij in Spanje, waar zij regelmatig workshops geeft. In Nederland heeft zij haar atelier in Heemstede.

Read More